GOLDEN SHINE OY

Loistavaa puhtautta

TIETOSUOJASELOSTE

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme www.goldenshine.fi
Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.
Käyttämällä Golden Shine Oy:n verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite
Golden Shine Oy

Ydinkuja 2

21420 Lieto


Y-tunnus: 2558408-1

Sähköposti: info(a)goldenshine.fi


2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Ville Hellgren

Sähköposti: ville.hellgren(a)goldenshine.fi


3. Rekisterin nimi
Golden Shine Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Golden Shine Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään markkinointiin, tiedottamiseen, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö
Golden Shine Oy:n asiakasrekisteri sisältää enimmillään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot asiakkaan tavoittamiseksi)
  • asiakasta kiinnostavat palvelut
  • markkinointilupa
  • tieto asiakassuhteen päättymisestä

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.


7. Tietojen luovutus
Golden Shine Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.


8. Rekisterissä olevan tiedon poistaminen
Asiakas voi oma-aloitteisesti pyytää rekisterissä olevan tiedon poistoa tai se voidaan poistaa asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi asiakkaan rekisterissä oleva tieto voidaan poistaa palvelun mahdollisen väärinkäytöksen vuoksi.


9. Rekisterin suojaus
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.